lördag 27 augusti 2011

Bitarna börjar falla på plats!

Härliga lördagsmorgon, vaknade av att Hannes låg och tjattrade inne i sitt rum, ibland får vi nypa oss i armen för att inse hur lyckligt lottade vi är som har honom! Medan jag bakade frukostbrödet låg pojkarna i vår säng och myste, ibland vill man bara stanna tiden och suga in atmosfären och spara den i en liten burk!

När hela familjen var mätta och glada var det som om någon släckt solen, och regnet bokstavligen öste ner i kombination med blixtrar o dunder. Målarkläderna fick snällt hänga kvar en dag till i klädkammaren, hoppas på bättre väder imorgon.

Istället passade vi på att bestämma de återstående kakel/klinker ytorna till huset. Båda badrummen bestämde vi tidigt, de blir helkaklade i ljusgrått kakel från Konradssons.
-Marte ljusare än på bilden-
Till kök och tvättstugan hade vi tänkt en "blå melerad" mosaik (låter ju inte särskilt snyggt... o vi som inte gillar mosaik för den delen heller :) men vi hittade ett som hade nåt extra för längesedan när vi bestämde köket. Nu när vi hunnit smälta lite av alla ideer har vi tillslut landat i en platta från Marrakech som vi båda gillar och som passar bra med vår Canvas lucka.

-Voltaire "Natthimmel"-
Plattan kanske ser mörk ut, men med tanke på de stora fönsterytorna och takhöjden så blir det riktigt bra!
Imorgon har vi beställt uppehåll, frukost på båten och sedan målning står på schemat, en riktigt bra helg helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar