tisdag 8 februari 2011

Bad...

Sakta men säkert börjar bitarna falla på plats och nu återstår mest smådetaljer i huset, tur att man har en strukturerad sambo som styr upp och listor på vad som återstår att ta beslut om så inget faller åt slumpen.

I lördags åkte vi på Kakel och Kran jakt, närmare bestämt Interkakel i Borås.
Vi har båda tänkt bad och wc/dusch i helgrått, både väggar och golv med samma platta. Eventuellt någon detalj vid dusch eller badkar men det får vi nog skissa lite mer på. Grundplattan är spikad och det känns skönt!
Kakel o Klinker till Badrum o Wc/dusch

 Badrumsmöbler och porslin kommer vara helt i vitt. får se om vi hittar något roligt kakel att lägga in som för att få en accentfärg, annars får handukarna göra det jobbet.

Svedbergs "Style" bådet i Bad och Wc/dusch
Till köket hittade vi en mosaik som föll oss båda i smaken (jag som i vanliga fall inte gillar mosaik...). Mosaiken är mörk blå, med lite metall känsla. Vi får låna med oss en kökslucka och se hur det funkar, men till rostfritt var mosaiken riktigt snygg!

Livet som småbarnsföräldrar har ger oss nya insikter...
Nöjda efter dagens inspirationstripp, tänkte vi för första gången sedan Hannes kom äta på restaurang. Vi gick till "Färgeriet" då vi hört att maten där skulle vara bra. Men tyvärr blev vi avvisade.
De ville inte ha barnvagnen inne i restaurangen (som var långt ifrån halvfull), o eftersom vår kille inte kan sitta i barnstol o att lämna honom i tamburen själv var inget alternativ, så fick vi gå vidare, snopna och besvikna. Lördagslunchen intogs istället på "Oliven" i form av Getost bruschetta och Lamm. Fantastik mat o toppklass på servicen. Hannes skötte sig som ett ljus o får en guldstjärna i kanten :) vem har sagt att man inte kan gå på restaurang med småbarn?

Helgen avslutas som alltid med ett söndagsbad...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar