måndag 24 januari 2011

Huset..

Våra husplaner började för snart ett år sedan när vi flyttade till Ulricehamn och bestämde oss för att bo kvar här i stan. Begagnatmarknaden är begränsad när man har önskemål och krav vad gäller storlek, stil och framförallt läge på huset, därför bestämde vi oss ganska snabbt för att bygga ett nytt hus.  

Skanör - Vy från trädgården
Innan huset kan beställas måste vi få färdigt byggsatsens innehåll (det som levereras från A-hus).Vår ambition var från början att allt skulle vara klart innan Hannes kom, men den tidplanen höll inte riktigt när han kom 4 veckor för tidigt... Så nu hoppas vi på att bli klara denna veckan.

Vi har från första stund varit överrens om hur vi vill ha det, husets funktioner och det mesta vad gäller inredningen. A-hus har sina samarbetspartners där vi väljer vad vi vill ha, kök, badrum osv. det är nog tur att man inte väljer fritt när det kommer till detaljerna, det blir många val att göra ändå (är inte avundsjuk på alla som bygger hus i lösvirke)!

Arkitekt plus Canvas
Köket har i stora drag varit färdigt sedan slutet av november. Luckans färg är Beige/grå vilket vi tror blir en snygg kontrast till betonggolvet, stänkskydd har vi inte bestämt än men arbetsbänk  har vi tänkt i rostfritt och köksön funderar vi på en brolösning i betong men det är inte helt spikat än.


Vitvarorna kommer vara rostfria från siemens, förrutom köksfläkten som blir en Fjäråskupa.

Badrumsmöbel blir i vitt då vi har tänkt att ha antingen putsat grått eller grå sten i badrummet, bild kommer när Svedbergs uppdaterat sin hemsida och lagt ut den nya serien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar