onsdag 31 oktober 2012

Laddade till tänderna...

Med godis väntar vi med spänning på vampyrer, spöken, häxor o annat löst folk.

Men 21.29 verkar det som att barnen gått o lagt sig o vi får offra oss äta upp kolorna så de inte möglar!



Lite besviken är jag nog, på frågan bus eller godis testade vi 'bus' men det var inte så poppis, för nåt bus visste de inte... VA? Inget bus?
Eller så kanske det va lika bra, man vet ju inte HUR påhittiga de är :)

Nej nu blir det Dumle, rosa bandet galan!

Glöm inte att ge en gåva till Bröstcancerforskningen!

tisdag 16 oktober 2012

Stella Ebba Charlotta 6 månader

Vår Goa tjej, de första 6 månaderna har du skött dig exemplariskt,


En av alla halvroliga sommardagar bestämde vi oss för att boka in en vecka semester till något varmare land. Bra beslut såhär med facit i hand!!

En vecka med sol o bad, inga måsten inga tider, bara bus o mys hela dagen lång Mallorca levererade!

onsdag 3 oktober 2012

24 timmar..

att använda på bästa tänkbara sätt. Senaste veckan har jag haft båda barnen hemma eftersom vi vill hålla oss friska nu när det går lite "gott o blandat" på förskolan, och jag skulle gärna beställa några timmar extra/dygn!!

Denna tidsbrist gissar jag att fler har fått känna av, ibland mer påtaglig än annars. Sedan våran lilla Stella kom till världen har framförallt nätterna blivit lite stökiga, med två barn som inte sover så gott.... Men peppar peppar för lilldamen verkar det som att det har ordnat upp sig.

Idag har Hannes provpackat resväskan, det såg lovande ut, tror nog han kan klara av att packa väskan själv :) det tog dock lite tid för allt som skulle packas ner provades först, badbyxorna fick dock sitta på för semesterkänslans skull :)


Efter en lång morgon med provpackning och gugning i lekparken somnade båda barnen gott o mamman fick lite egentid... Kort blogg inlägg och lite "ide samling till huset"